Pages

Wednesday, October 29, 2008

untitled..

Awak
hari ni awak Nampak serabut
Semua orang kutuk
Tapi ada gak hati yang puji
Jadi u can always count on me

Awak
Hari ni awak senyum kat saya
Tapi saya buat-buat x Nampak
Padahal nak elak dari pengsan

Awak
Hari ni awak dtg kelas saya
Tapi saya buat bodoh je
Padahal bumi ni rasa macam dh Tak cukup gravity

Awak
Hari ni awak nmpak comel Semua org puji
Tapi saya puji dalam hati
Padahal nak gak puji sekuat hati

Awak
Ari ni sy senyum kat awk
Tapi awk jalan depan saya
Jadik senyum pun x guna

Awak
Hari ni awak tegur sy
Tapi sy buat-buat pekak
Padahal nak elak daripada x bley berhenti borak

Awak
hari ni sy tegur awak
Tapi sy tegur awak dalam hati
Jd awak x pernah dengar all the gud lucks and take care hari-hari

Awak
Hari ni kita duduk semeja
Tapi rasa cam jauh giler Padahal x smpai sedepa

Awak
Hari ni awak beratur belakang sy
Tapi sy x tau nak ck papa Jadi sy blah macam 2 aje

Awak
Hari ni berubah situasi
Tapi sy still kat sini
Padahal dah kosong x berisi

Awak
Hari ni sy nmpak awk dr McD Tapi awak x mcm dulu lg
Jd sy terdiam sendiri

Awak
Hari ni sy dah janji..nak pergi
Tapi x tau kenapa x bleh pergi

Awak
Hari ni sy menyesal ada ego yang tinggi
Tapi dah x de harapan kat sini
Jadi nak tak nak terpaksa sendiri

Awak
Hari ni hari terakhir Nampak awak
Tapi awak x toleh sini Awak focus kat tv

Awak
Hari ni sy tengok gmbar kita senyum
Tp gmbar tinggal gmbar Nak buang sayang, nak simpan sedih

Awak
Esok antara kita ada “balai berlepas”
Esok..tiada esok untuk sy Esok juga..tiada esok untuk awk

Awak
Semoga suatu hari nanti
Saya menginsafi diri
Tak nak ada ego tinggi lagi Buat sakit hati

Awak
Sebelum pergi Hari ni..
kat sini Saya janji Semua ni untuk awak
Sebab kenal awak..anugerah terindah yang pernah sy miliki
Terima kasih awak..


amcm?? jiwang x?? hahaha...
aku xtau nk tulis apa dah dlm blog nie..
so aku 'memetik' bnd nie dlm blog org lain...
credit to the owner... huhu...
papepun.. enjoy.. hahaha

6 comments:

julu said...

jiwang siot...
dah2..jgn kwan dgn aku..ko jiwang..hahahaha..

BuRN said...

hahaha...
bler plak aku jiwang nie...
aku men 'copy paste' je dr blog org.. haha

aShaBuLz said...

sokong julu!!!! burn dh jiwang skarang ni....shuh2...p men jejauh...muwahahahahaha....

BuRN said...

haih..
korg nie suka buat spekulasi yg bukn2..
bkn aku yg buat sajak 2 pun..
aku copy paste dr blog sapa tah...
credit kpd tuan dier...

najmi (^-^) said...

ya Allah..astargfirullah..camni ke membe ak..xleyh2..ak xngaku..kecuali ko kasik dlu bajaj sbijik..haha jiwang thap ruse bertanduk di ekor..

BuRN said...

haih...
apsl la korg suma xnk caya ckp aku nie...
aku mn la reti tulis bnd2 jiwang cm nie.. hahah...
seyes doe...
aku copy paste dr org len pny...